fbpx
El càsting

El càsting

Arriba a les llibreries el 14 de febrer.

Que s’apartin Aristòfanes i Menandre, Antònia Carré-Pons és la reina de la comèdia gerontològica. Després dels vells al natural de Com s’esbrava la mala llet, arriben la Paula i l’Ernestina, una parella de velles que ha sobreviscut a la covid i es nega a enxampar un virus igualment infecciós: el tedi postjubilació.

El joc que s’empesquen per aconseguir-ho consisteix a llogar l’habitació de convidats —gangues del mercat immobiliari. Comencen les entrevistes per triar company de pis i, amb cada nou candidat, un nou sainet i una nova disfressa. És un diàleg en viu, i dos mons que xoquen i es riuen l’un de l’altre sense pietat.

Això és El càsting: quan de les manies i els costums excèntrics de dues jubilades no en un surt una sitcom com Plats bruts, sinó un llibre.

 

N’han dit

El càsting es llegeix d’una revolada gràcies a uns capítols curts que llisquen com l’aigua i diàlegs consecutius sense marques d’entrada.” Oriol Osan i Tort a Núvol Antònia Carré-Pons publica ‘El càsting’, una divertida oda a la llibertat de la vellesa

Lluís Llort comenta que el Càsting permet a l’autora parlar de diversos temes d’actualitat social. El Punt Avui —Quan la frontera de la vellesa s’allunya

Marc Giró entrevista a Antònia Carré-Pons al Vostè Primer de RAC1.

Antònia Carré-Pons presenta la seva nova novel·la al “Més 3/24” de Xavier Graset.

 

Data sheet: