fbpx
La princesa sou Vós / audiollibre
  • Collection:
  • ISBN : 9788473293471
  • Preu: 10,99
  • Llengua: Català

La princesa sou Vós / audiollibre

Llegit per Blanca Llum Vidal.

Tota l’obra de Blanca Llum Vidal és dedicada a l’amor. Les cartes d’amor de La princesa sou Vós no escapen aquest destí. D’esperit vuitcentista amb vetes punk, les escriu una una dona a algú de qui s’ha enamorat. No hi ha resposta d’aquest algú, ni seguretat que existeixi: hi ha un joc que es val de totes les armes per inflamar la seducció.

“Perquè és així, amb una corda, que em lligaria a Vós per l’esquena. Per no poder caminar ni escapar-me de Vós sense caure per terra. Per sentir com el terra se’ns torna petit sota els peus.”

I mentre a cada carta la foguera assaja un so diferent, qualsevol cosa que pugui oferir la Realitat es converteix en combustible, en tecla d’un orgue cada vegada més gran. ¿Un joc? El més absorbent de tots, impulsat per la imaginació d’una dona mig filòsofa mig brètola que camina per un segle estúpid de naixement: “El Futur sembla antic i el Present és una merda. El proper dia us parlaré d’animals.”

En aquesta novel·la epistolar hi ha totes les contradiccions de l’amor foll —només que capgirades perquè és una dona qui disposa les regles del joc.

Amb estil barroc i, per això modern, La princesa sou Vós és un Werther en temps de poliamor. Blanca Llum Vidal desmunta les relacions de poder dins el discurs amorós. I transmuta a cada carta la figura de l’amat: home, persona, animal, habitants d’una Creació que només existeix en el desig de la dona que escriu.

La Princesa puja a l’escenari

Blanca Llum Vidal s’ha aliat amb el grup Los Sara Fontán per recitar les cartes de La princesa sou Vós en directe i ja tenen programada una gira de concerts per Catalunya.

No serà l’única ocasió per escoltar l’autora posant veu a les seves cartes: La princesa sou Vós també sortirà en audiollibre narrat per ella mateixa.

 

N’han dit

“En un gest irònic, Vidal utilitza un gènere altament codificat com l’epistolari amorós per qüestionar la idea mateixa d’institució —no són, de fet, les relacions amoroses l’exemple màxim d’institucionalització?” a El País – Blanca Llum Vidal a ‘La primavera sou Vós’, desig i dissidència

Entrevistes

Blanca Llum Vidal presenta “La princesa sou Vós  –a Fet a Mida.

Blanca Llum Vidal: “Mai no he pogut concebre la sexualitat i l’enamorament sense atracció intel·lectual” – a La Vanguardia

“La princesa sou Vós”, una reflexió sobre la masculinitat – a Les dones i els dies

Al Més342

Blanca Llum Vidal: “Si un dia em canso de l’amor, no sé què faré – a Núvol

“No m’agradaria haver d’escriure per força” – a El Punt Avui

 

Projecte finançat per la Dirección General del Libro y Fomento de la Lectura, Ministerio de Cultura y Deporte i per la Unión Europea-Next Generation EU.

Data sheet:

  • Collection:
  • ISBN : 9788473293471
  • Preu: 10,99
  • Llengua: Català