fbpx

Hi ha vida després de la mort (almenys per als llibres)

Poc saben els lectors el viatge que fa una novel·la des que s’edita fins que s’imprimeix i està llesta per vendre’s. Ni cal que en tinguin cap notícia mentre els llibres arribin a la llibreria quan toca. Però ai, aquest estiu un problema de la nostra distribuïdora va deixar alguna de les nostres publicacions als llimbs. I n’hi ha prou amb un parell de mesos perquè l’allau de novetats sepulti un llibre que no s’ha pogut reposar. ¿És aquesta la mort de tres llançaments estimats de Club Editor? Si ho és, també hi ha d’haver vida després de la mort: els nostres ressuscitats de Punxes cuegen i es troben a les vostres llibreries de confiança!

 

 

 

1. Animal trist de Monika Maron: una novel·la que intenta trobar el moment en què deixes o et deixen d’estimar.

2. La veritat sobre la llum d’Auður Ava Ólafsdóttir: Islàndia, l’ofici de llevadora, un huracà hivernal i una tia-àvia brodadora i filòsofa. Els ingredients d’una novel·la plena de gràcia i llibertat.

3.Uns marrecs de Patti Smith: dos marrecs amb ínfules d’artista es coneixen a Nova York. ¿Quina era la probabilitat que Patti Smith i Robert Mapplethorpe topessin l’un amb l’altre?