fbpx

Presentació de ‘L’Any del Mico’ de Patti Smith a la Nollegiu — amb Martí Sales

Date
11/06/2020
Hour
7:00 pm
Location
Canal Zoom de la llibreria Nollegiu

Tenim l’alegria de convidar-vos a la primera trobada post-Covid de Club Editor, ni que sigui virtual, en honor de L’Any del Mico de Patti Smith. Un llibre que, seguint el convit de Bolaño, es llança als camins amb la intensitat de qui veu el món amb ulls nous; només que la veu que narra en té setanta. És la de Patti Smith explicant els viatges del seu any 2016, l’Any del Mico.

Per presentar-lo comptem amb dues persones que coneixen bé l’obra: el traductor del llibre al català, Martí Sales, i la professora de literatura Isabel Orensanz.

De les primeres cançons punk a un art espiritual, el viatge de Patti Smith continua. Acompanyeu-la dijous 11 al canal Zoom de la Nollegiu. Us hi esperem!

Per poder assistir a la presentació heu de comprar L’Any del Mico o una altra obra del nostre catàleg al web de la Nollegiu: fins al dia 11 gaudireu d’un 5% de descompte.

La Nollegiu acollirà l’acte al seu canal Zoom. Les primeres 10 persones que ho demanin podran veure la presentació des de la llibreria del Poblenou: hi posarem totes les normes d’higiene necessàries per protegir-vos.